Njut av hösten i baldakinen

Temperaturen sjunker, bladen ändrar färg och de faller långsamt från träden-hösten är fullskalig. Många människor har lite tid att spendera på bakgården den här säsongen. Och det är mycket nedslående! Just nu kan du njuta av friluftslivet innan den iskalla vintern. Hur? Trädgården är täckt!

I den kalla vinden
Under taket har jag inget emot den kalla vinden. Detta gör det mycket bekvämare att sitta ute en höstdag. För bästa resultat, gör minst en sida av taket vindtätt. Till exempel (glas) väggar, skiljeväggar, stora skjutdörrar, etc. Stäng taket i alla riktningar för att skapa ett lyxigt trädgårdsrum. Detta kan göras inte bara på taket på en annan veranda, utan också på taket i ditt hem eller ladugård. Ett bra tips: Du kan hitta en komplett steg-för-steg-plan för att bygga din egen baldakin på Freds BouwDRAWing-webbplats. Du kan spara mycket pengar genom att göra ditt eget tak. Dessutom kan den fullt ut uppfylla dina önskemål, och det är naturligtvis ett roligt och givande jobb.
Alltid torr och skyddad
Även kraftiga regn hindrar dig inte längre från att dricka gott kaffe på din bakgård. Du är alltid torr och skyddad under taket. Regndroppar, hagel och våta löv är bra. Ha det inte kul!

Mysig atmosfär
Vardagsrum under ett tak ser ofta väldigt mysiga ut. Accentkuddar, varma filtar, ljus och andra dekorationer kan göra det ännu roligare. Använd den gärna i ditt andra vardagsrum! Ju bättre läge, desto längre tid spenderar du där.
Nära till naturen
Gillar du naturen Ändå är baldakinen ett bra komplement till din trädgård. Det är mycket bättre att se alla vackra höstlöv och djur än utanför fönstret. På så sätt är du mycket närmare naturen.
Moment för dig
Under taket kan du umgås med vänner och familj. Men det är också ett bra ställe att njuta av en avkopplande stund. Njut av en lugn och ro med en kopp te eller varm choklad och en varm filt utanför. I vardagsrummet distraheras han direkt av alla möjliga stimuli. Utsidan är mycket mindre.
Har du redan ett tak i trädgården?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *